Om Antoni

Antoni Lacinai är en av Sveriges populäraste föreläsare. Hans passion för kommunikation har fått honom att leta efter nycklar och insikter i över tjugofem år. Han har hittat 20 och det är dessa han delar med sig av i sina föreläsningar – analogt eller digitalt. Hans stil präglas av både energi och tydlighet.

Antoni är krönikor i flera magasin och har skrivit 13 böcker, själv och med andra. 

En av Sveriges populäraste föreläsare

Eventeffect har korat mig som en av Sveriges 100 populäraste föreläsare. Speakerrating.com har utvärderat mig till Platinum Speaker. Jag är både glad och tacksam för dessa utmärkelser.

Vill du att jag kommer till er? Jag ger er både inspiration och konkreta tips till er arbetsvardag och kommunikationen mellan varandra.

Möt Antoni

Hej!

”Hej! Jag hjälper chefer och team som vill bli bättre på att kommunicera med varandra och med sina kunder. Jag har utvecklat ett unikt koncept baserat på psykologi och decennier av efterforskningar. Det ger hög arbetsglädje, samarbeten i toppklass och bättre resultat.

Jag lämnade storföretagskarriären 2006 och har sedan dess en enda mission: Att vi trivs bättre och gör bra saker för varandra och för planeten. ”

Fem snabba om Antoni

  1. 2019 kom Antoni trea i inofficiella SM i Storytelling
  2. 2020 blev han skönlitterär debutant med boken Grannjävlar, skriven tillsammans med My Lind
  3. Antoni har DNA från Albanien, Grekland, Serbien, Kroatien, Tjeckien – och enligt testet, 1,8% från Nigeria!
  4. Han är komplett oduglig som hantverkare. Alltså riktigt usel.
  5. Antoni har studerat marknadsföring, ledarskap, NLP, Coaching, Mental träning, Medvetandet och Hjärnan, DISC, Micro expressions och en massa annat.

På LinkedIn delar jag insikter flera gånger i veckan om kommunikation och motivation på arbetsplatsen. Följ mig där för tips och tankar.

Föreläsningar

Utbildningar

Böcker