Presentationgym och Antoni Lacinai inleder samarbete

Antoni Lacinai har kommit överens med Presentationgym att erbjuda talarstöd på distans genom att använda Presentationgym’s tekniska plattform som stöd.

Talaren spelar in sin presentation och laddar upp den i Presentationgym’s webblösning.  En utvald talartränare kan sedan titta på presentationen och ge sin feedback.

”Det är inte alltid att mina kunder kan träffa mig, men de kan fortfarande behöva återkoppling på en presentation” säger Antoni och fortsätter: ”De kan vara utspridda utan möjlighet att samlas. Det kan också vara en person som finns någon annanstans i världen. Oavsett vilket ger denna lösning en möjlighet att få återkoppling på ett kostnadseffektivt sätt. Ett bra komplement helt enkelt.”

Peter Hall, ägare och grundare berättar:

”Vi är verkligen nöjda med att Antoni Lacinai valt att samarbeta med oss på Presentationgym. I många branscher är konkurrensen hård och företag inser att kommunikation och en god förmåga att presentera är en viktig nyckel  för att vara konkurrenskraftig. Det är ett sant nöje att jobba med någon som har Antonis bakgrund och erfarenhet för att adressera detta behov”

Antoni Lacinai utvecklar människor inom kommunikation, prestation och ledarskap. Han är författare och föreläsare, utbildare och certifierad coach, facilitator och moderator. I sin verksamhet får han sina kunder att prestera bättre i möten med andra. För mer information ‐ se www.lacinai.se

För mer information om presentationgym, se www.presentationgym.com.


Dela inlägget

Fler inlägg