Föreläsare inom kommunikation

En av Sveriges populäraste föreläsare

Eventeffect har korat mig som en av Sveriges 100 populäraste föreläsare. Speakerrating.com har utvärderat mig till Platinum Speaker. Jag är både glad och tacksam för dessa utmärkelser.

Vill du att jag kommer till er? Jag ger er både inspiration och konkreta tips till er arbetsvardag och kommunikationen mellan varandra.

Virtuellt/Hybrid ledarskap

Så leder du på distans eller när du har blandgrupper

Det är svårt att leda människor som arbetar på
samma plats som du. Det är ännu svårare att leda
människor som är utspridda i olika byggnader, städer eller länder. De kan jobba hemifrån med alla de utmaningar det för med dig inklusive om några är på plats och några är på länk. ditt jobb är att engagera och motivera ditt team oavsett var de är.

Föreläsning om att skapa arbetsglädje

På plats eller distans

Kan du låta bli att kommunicera? Påverkar du hur andra mår? Vilken är den magiska siffran i kommunikation och hur hänger kommunikation, arbetsglädje och resultat ihop?

Kundbemötande i världsklass

På plats eller distans

Har du upplevt ett riktigt bra bemötande? Du vet, när
du känner dig sedd och välkommen, när du får hjälp
även om det krånglat. Du går från ett sådant möte
med en positiv upplevelse. Du rekommenderar dina
kollegor och vänner att också göra sina inköp där.

Boka mig som moderator/facilitator

Vill du ha en professionell moderator som kan skapa en positiv atmosfär och som vet hur man leder ett seminarium, en konferens, en paneldiskussion? En moderator som lyfter mötet gör en enorm skillnad på upplevelsen för mötet och bör inte underskattas.Kontakta mig du om du vill ha en riktigt bra moderator som INTE är mediakändis.

Eventhjälp

Utbildningar

Böcker