Ta inspiration från en av Sveriges populäraste föreläsare

Kommunikationen på din arbetsplats påverkar er på djupet och märks i ert ledarskap, arbetsglädjen, kundfokus, samarbetet och era möten 

Jag har i mer än 25 år studerat och letat efter nycklar som hjälper er att kommunicera i världsklass när ni leder, samarbetar och servar kunder.

I mina föreläsningar får du insikter, tips och inspiration och du väljer om jag föreläser online eller på plats. 

Kontakta mig på antoni@lacinai.se så kan vi prata mer.

Du får det team du förTJÄNAR

Hur kommunikation, arbetsglädje och prestation hänger ihop

Mer arbetsglädje tack!

Din kommunikation avgör ert engagemang!

Vad är den verkliga anledningen till högt eller lågt engagemang? Vad kan du göra för att inte hamna i källaren utan istället växa och samarbeta? Vilka tre kommunikativa superkrafter hjälper dig?

Hybridledarskap och hybrid-arbetsplatsen

Välkommen till den bästa av båda världar

Det är svårt att leda människor som är utspridda i olika byggnader, städer eller länder. Men om du löser de utmaningar som finns kan du få det bästa av två världar. Ditt jobb är att engagera och motivera ditt team oavsett var de är. Och kom ihåg: Hybrid är digitalt – med en twist.

Kundbemötande i världsklass

Du får de kunder du förTJÄNAR

Har du upplevt ett riktigt bra bemötande? Du vet, när
du känner dig sedd och välkommen, när du får hjälp
även om det krånglat. Du går från ett sådant möte
med en positiv upplevelse. Du rekommenderar dina
kollegor och vänner att också göra sina inköp där.

MÅL! Sätt dem. Nå dem. Ha kul på vägen.

Målpsykologin säger att om du sätter rätt sorts mål så ökar du prestationen med 15-30%. Det är stora siffror. Men vad är då ”rätt sorts mål” och varför är det så många som är rädda för mål, trötta på mål och osäkra på vad som faktiskt är ett mål?

För dig som vill att du eller teamet ska prestera på topp så boka Antoni och hans föreläsning. Du kommer också att få 10 ex av Antonis bok MÅL!

Moderator

Vill du ha en professionell moderator som kan skapa en positiv atmosfär och som vet hur man leder ett seminarium, en konferens, en paneldiskussion? En moderator som lyfter mötet gör en enorm skillnad på upplevelsen för mötet och bör inte underskattas. Jag har modererat på de flesta kontinenter och tar på mig några moderators-uppdrag per år. 

Eventhjälp

Utbildningar

Böcker